U14 Drenge

U14 Drenge

Real Somali Football Fans World Wide Soccer U13-U17 holder til Skolen på Islands Brygge Gymnastiksal 23/gammel Bygning 3 stuen og vi har hold for både drenge og piger. Det er vores mål at have op til 5 hold med op til 18 spillere pr. Volumen, hvoraf mindst én pige hold.

Vi ønsker at Real Somali Football Fans World Wide blive i klubben, alle interesserede i fodbold piger og drenge i Amager ønsker at spille i. Vi har et stærkt fokus på det sociale og gøre mange arrangementer året rundt. Mange af vores coaches der spiller fodbold i klubben, så børnene vil ikke kun kvalificerede undervisere, men også nogle rollemodeller, de kan se op til.

Vi træner hele året i Skolen på Islands Brygge Gymnastiksal 23/gammel Bygning 3 stuen

, undtagen under skolernes ferieperioder (vinter, påske, sommer, efterår og juleferien) Vi tilbyder 2 x ugentlig træning af 1 1/2 time varighed

Alle drenge og piger, der er interesseret i at starte til fodbold i Real Somali Football Fans World Wide, kan tilmelde sig på vores venteliste. Vi inviterer til en træning, når der er en ledig stilling på holdet. Efterfølgende, mulighed for at træne med 3 gange, før du beslutter, om det er rigtigt for dig.

U14 Drenge
Der er ikke skrevet noget endnu